Rekrytering

Rätt person på rätt plats. Hur svårt kan det vara? Svårt är fel ord för det finns enormt mycket kompetenta människor där ute. Det gäller bara att hitta rätt; för arbetsgivaren och för individen. Jag kan erbjuda den perfekta mixen av arbetslivserfarenhet, psykologi och processer och när andra är klara tar jag det ett varv till för att hitta personen med rätt attityd och motivation för just den här tjänsten.

Jag har satt ihop två paket som fyller de flesta behov i min målgrupp. Varje uppdrag är självklart unikt så vill ni sätta ihop en egen lösning gör vi det. Tillsammans hittar vi er stjärna.

2-paket-lovestrom

Strike

I det här paketet tar jag hand om rekryteringen från start till mål. Det börjar alltid med en noggrann behovsanalys för att kunna sätta samman en tydlig kravprofil, därefter väljer jag ut ett antal människor som uppfyller uppsatta kriterier. Jag träffar alla i mitt stall för jag vet att ett personligt möte gör stor skillnad både för urvalet och för den som söker. Vid urvalet använder jag mig av certifierade metoder för en rättvis och objektiv bedömning. Så småningom har jag gallrat fram ett antal personer som jag presenterar för er. Tillsammans väljer vi ut just er stjärna.

Efter avslutad rekrytering görs alltid en uppföljning och utvärdering för att se hur er nya medarbetare fungerar i sitt nya arbetsklimat. Jag utlovar alltid en kvalitetsgaranti, så om vi mot förmodan inte skulle ha hittat rätt person görs urvalsprocessen om från start utan extra kostnad.

Spärr

I vissa fall kanske ni bara har behov av hjälp under särskilda delar av rekryteringsprocessen. Vill ha en värdering på vägen eller en second opinion. Då fungerar jag som ett bollplank eller vägledare under just dessa moment. Ibland kan en utomståendes perspektiv vara guld värt. Vi skräddarsyr den lösning som täcker era behov.

process-lovestrom
process-mobil-lovestrom