Arbetsgivarimage*

Vad är det som skapar en attraktiv arbetsgivare? På den frågan finns tyvärr inget universalsvar, det handlar om att hitta er unika lösning. Hur ni organiserar och tar hand om ansökningar och kommunicerar med intresserade säger mycket om ert företag. Rätt skött styrker det ert varumärke utåt och gör er attraktiva för framtida medarbetare.

Tillsammans med er skapar jag processer som identifierar, kommunicerar och följer upp era värden som är unika – både för nuvarande personal och framtida medarbetare. En arbetsplats där medarbetaren lever och andas ert unika varumärke, en plats som har mer hjärta och ger mer energi helt enkelt. 

*Arbetsgivarimage eller Employer Branding om du så vill, är att långsiktigt och strategiskt arbeta för att positionera sig som den bästa tänkbara arbetsgivaren och att leva upp till det.

Om ni är intresserade av att diskutera arbetsgivarimage och er framtida karriärsida närmare så slå mig en signal, det är ett fantastiskt spännande ämne.

Tiderna förändras, nu också inom HR

heart_love
heart_white

Marknad+HR = Loveström

Vill du se en modern Karriärsida med kandidathantering och social rekrytering. Allt i en lättanvänd webbtjänst och specialanpassad för ert företag. En Karriärsida med Hjärta + Energi!

Boka demo